FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Contact

Hieronder vind je alle contactgegevens.

Algemene contactgegevens

E-mail: contact@forn.nl Voor al jouw vragen.

Groot Ammers Showroom 

Ammerse Kade 3 A
2964 AP GROOT AMMERS
Telefoon: 0184-663410
E-mail: contact@forn.nl
(Google maps)

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
 

FØRN is een meubelmakerij met eikenhouten meubelen, steigerhouten meubelen, sloophouten meubelen en industriële meubelen. Niet alleen particulieren bestellen bij FØRN maar ook de zakelijke markt schakelt ons in voor te gekke projecten of interieuradvies. Dagelijks rijdt een team van FØRN bezorgers door het land om meubelen te bezorgen. In showroom GROOT AMMERS kun je elke vrijdag en zaterdag terecht voor persoonlijk advies. Lees verder..

 
We hebben als webwinkel ook verplichtingen te maken met de Europese wetgeving. Mocht je een klacht hebben, maak het eerst bij ons kenbaar door te mailen naar contact@forn.nl Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden  via het ODR platform. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Forn.nl is een webwinkel van:


Dutchwood B.V.
Ammersekade 3a
2964 AP Groot-Ammers (NL)
Tel: 0184-663410
contact@forn.nl
KvK-nr: 24433531
BTW-nr: NL819288688B01

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen