FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Eettafel op maat laten maken

Liever een eettafel op maat? We maken een maatwerk betonlooktafel, boomstamtafel op maat of tafel van eigenhout op maat. Soms heb je aan een kleine eettafel genoeg, maar heel vaak wil je een eettafel dat perfect in de eetkamer past. Daarom wil je de eettafel op maat laten maken. Dat kunnen we helemaal voor jou verzorgen. We ontwerpen, maken en monteren jouw maatwerk eettafel bij je thuis. Ook leveren we eettafels op maat in België.

Tafel Xavi stalen Hprofiel onderstel eikenhout boomstam

Of het gaat om een industriële eettafel op maat, een betonlooktafel, een massief eikenhouten tafel of een authentieke wagonplanken tafel. Alles is mogelijk. Wil je liever een steigerhouten tafel dan verwijzen we je graag door naar onze andere website www.steigerhoutenmeubelshop.nl

Ga je voor rechthoekig, vierkant, ovaal of rond?

Een ronde eettafel is ideaal als je deze plaatst in een wat kleinere ruimte. Je kan er meer stoelen aan plaatsen dan een rechthoekige tafel dat meer ruimte inneemt. Om je op weg te helpen hebben we hier een indicatie voor het aantal mensen dat gemiddeld aan een ronde eettafel kan zitten. Zoals je ziet kun je met beste veel mensen aan een ronde tafel zitten. Een misverstand is dat je een ronde tafel niet tegen de muur kan zetten. Je neemt twee stoelen weg die tegen de muur zouden staan en dan staat het nog steeds mooi. Een goede keuze als je ruimte wilt besparen!

Ø 100cm ronde tafel – 3 personen
Ø 120cm ronde tafel – 4 personen
Ø 140cm ronde tafel – 5-6 personen
Ø 160cm ronde tafel – 7-8 personen
Ø 180cm ronde tafel – 8-10 personen

Ronde betonlook tafel Ozzy

Bij een rechthoekige tafel spreekt het aantal zitplaatsen vaak wel voor zich. Neem de breedte van de stoel en zorg dat je voldoende ruimte neemt tussen de stoelen en de poten. Hetzelfde geldt ook voor een vierkante tafel mits je kiest voor poten in de hoeken in plaats van een kolompoot in het midden van de eettafel. Daar moet je vooral meer kijken naar stabiliteit. Hierin kunnen we je volop advies geven.

Een ovalen eettafel op maat kunnen we ook maken, kijk maar eens naar ovalen eettafel Ylias of Mette. Ook op basis van wat je ziet op de site aan modellen. Wat goed is om te weten dat je beter geen poten aan de randen kunt plaatsen en je toch wat praktische ruimte verliest waar de eettafel rond naar de kopse kanten buigt. Een ovalen tafel adviseren we als je voor een grotere afmeting gaat en minimaal voor 100cm breed kiest.

Voordat je een maatwerk eettafel gaat bestellen is het raadzaam ook ook even te kijken bij de eettafels die direct leverbaar zijn. We hebben veel betonlook eettafels in diverse vormen en maten op voorraad staan. De levertijden hiervan zijn kort!

We maken ronde tafels in elke vorm en maat. Vraag een offerte op en stuur ons jouw wensen.

Maatwerk tafel met authentieke wagondelen. Rustieke frans eiken wagonplanken.
Eettafel op maat naar eigen idee

Of je gaat voor een tafel uit onze collectie of je combineert een blad van de ene tafel en de poten van een andere tafel die je gezien hebt. We maken het allebei. We gaan een stapje verder en kunnen jouw ideale tafel ook helemaal naar jouw wens maken. Denk aan andere kleuren tafelpoten, een speciaal behandeld tafelblad of een tafelpoot waarvan jij denkt dat die het beste bij jouw interieur past. We kunnen de diktes bij de meeste materialen ook aanpassen. Het ligt aan het materiaal en manuren wat totale kostenplaatje wordt. Via het offerteformulier kun je jouw wensen naar ons toesturen.

Persoonlijk advies in showroom Groot Ammers.

Vind je het moeilijk om de materialen en mogelijkheden te bepalen. Is het lastig vergelijken en je wilt zeker weten wat je gaat bestellen? Kom dan eens van maandag tot vrijdag of zaterdagochtend naar showroom Groot Ammers om je daar voor te lichten. Een vrijblijvende offerte vooraf kan nooit kwaad. Op een 3D tekening kun je ook al vrij snel zien hoe jouw ideale eettafel op maat eruit komt te zien!


Vrijblijvende offerteaanvraag eettafel op maat

Vul zoveel mogelijk relevante informatie in zoals de naam van een tafel in de shop, een ander idee, afmetingen, type materiaal waar je aan zit te denken etc. Je kan ook een foto of schets meezenden.

    Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

    Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

    Meer informatie | Sluiten
    Instellingen