FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Betalen

Je kunt zelf kiezen wanneer je wilt betalen, er zijn drie opties:

  1. Je kunt vooraf betalen per iDeal
  2. Je kunt vooraf betalen per bankoverschrijving. Grote bedragen bij projecten worden vaak (in twee gedeeltes) via bankoverschrijvingen gedaan.
  3. Betalen achteraf via een mobiel pinapparaat bij levering. Heel handig en net zo snel als betalen via iDeal omdat we gelijk een melding krijgen.

Jouw betaling en order is in goede handen

Je krijgt altijd een factuur / leverbon van ons zodat we service afspraken ook adequaat kunnen oppakken. De factuur dient ook als garantiebewijs.

Wij vertrouwen jou als klant en wij vertrouwen in een succesvolle levering van een prachtige meubel. Op internet staan we bekend als een betrouwbaar bedrijf in onze branche, zijn fysiek aanwezig met een kantoor en werkplaatsen en we zijn de enige leverancier en producent van steigerhouten meubelen die is aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor wonen en interieur inRetail / CBW Mitex. Jouw betaling is dus altijd beschermd. Is het niet via onszelf dan via inRetail.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen