FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Garantie

Weet voordat je gaat bestellen wat je koopt. Hout is een natuurproduct. Steigerhout is een robuust product. Het heeft een levendig en robuust karakter waar wij weer mooie meubelen van maken. Geen plank is gelijk van vorm en kleur. Oneffenheden zijn heel normaal en kleine kieren, spleten en oneffenheden zijn normaal. Natuurproducten werken altijd een beetje met name bij temperatuurwisselingen. Alle meubelen worden standaard (en niet tegen een extra betaling) machinaal geschuurd.

Zelfs 5 jaar garantie

Op onze tuinmeubelen geldt een garantie van 5 jaar als deze behandeld zijn met Coating. Deze dienen wel jaarlijks nabehandeld te worden. Voor andere behandelingen of onbehandelde buitenmeubelen geldt een garantie van 2 jaar.

Op de rest van de collectie van FØRN geldt een garantie van 2 jaar. Mocht je onverhoopt binnen deze periode aanspraak moeten maken op de garantievoorwaarden e-mail ons dan op contact@forn.nl of bel ons tijdens kantooruren op 0184 – 663410.

Stuur foto’s mee voor een snelle beoordeling

Om snel te kunnen beoordelen of de melding binnen de garantie valt is het aan te raden een aantal foto’s mee te sturen. Indien het garantiewerk betreft zal het product op locatie gerepareerd worden. Lukt dit niet, dan halen we de order op. Na controle gaan we over op vervanging of reparatie.

De kosten voor het retourzenden op afhalen van de meubel valt in het eerste jaar na aankoop volledig onder de garantie. Schade als gevolg van onredelijk gebruik of gebruik voor commerciële doeleinden vallen niet onder de garantie.

Mocht je klachten hebben die buiten de garantietermijn vallen, schroom dan niet en neem contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Recht op retour

Je hebt ook bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Als producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Bijna alle meubelen maken we namelijk speciaal voor jou in een specifieke maat en onder speciale wensen. Na akkoord op een offerte of plaatsen van de order van een meubel die we op maat maken of lakken/beitsen kunnen we die niet in alle gevallen terugnemen, echter trachten we in dit geval altijd tot een oplossing te komen.

Voor meer informatie over retouren, garanties etc. lees onze Algemene Voorwaarden. We hebben ze zo simpel mogelijk opgesteld. Geen kleine letters, maar zo duidelijk en helder mogelijk.

Zelf verantwoordelijk voor de juiste maten

We maken dagelijks meubelen speciaal voor onze klanten op maat. Van tafels, bedden, kasten tot aan loungebanken. Als je aan ons een maat doorgeeft, een tekening of beschrijving dan weten we op afstand niet wat jouw bedoeling is met de meubelen en in wat voor ruimte het geplaatst wordt. Daarnaast ook niet hoe jouw entree, trappengat, terras of zojuist aangekochte stoelen onder de bestelde tafel passen. Loopt iemand in de werkplaats tegen iets aan dat niet klopt dan geven we dit uiteraard aan. Je bent zelf net zo verantwoordelijk voor de bestelling als wij voor het geleverde product. We vragen je daarom om je bestelling zo compleet mogelijk van informatie te voorzien. Liever te veel dan te weinig.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen