FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Klantenservice

Onze eigen klantenservice helpt je graag met al je vragen en opmerkingen en wimpelt niemand af. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van de producten die we zelf in-house vervaardigen. Onze klantenservice kan direct of indirect met een meubelmaker of interieurbouwer ook specifieke vragen beantwoorden. Bekijk voor je contact opneemt met de klantenservice of je vraag beantwoord is bij de veelgestelde vragen. Je kunt de klantenservice bereiken via het formulier hiernaast, via contact@forn.nl of telefonisch via 0184-663410.

Van bezoekers, naar klant tot ambassadeurs

Als je een geweldige ervaring hebt bij het shoppen in onze webwinkel en je naar alle tevredenheid de bestellingen ontvangt en ons wilt aanbevelen aan vrienden, collega’s, familie of kennissen dan weten we dat we op de goede weg zijn. Wij kunnen pas groeien als we ‘ambassadeurs’ kunnen creëren. Dit is onze bedrijfsfilosofie.

Afspraak maken?

Wil je onze meubelen of het materiaal bekijken? Dat kan! We hebben een showroom in Groot-Ammers. De showroom is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen