FØRN maatwerk meubelen
 • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Zakelijk interieur

Alles op één plek + no-nonsense aanpak = jouw project goed verzorgd. We zijn gespecialiseerd in MKB projecten en dan met name gericht op het meubilair van kantoren, winkels, kantines en scholen.

Uitleg & werkwijze FØRN zakelijk interieur

Zakelijk interieur, projectinrichting, winkelinrichting of kantoorinrichting. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Echter kies je een interieurspecialist om verschillende redenen. De ervaring, de werkwijze, maar ook het kostenplaatje. Je wilt het liefst een team om je heen van prettige mensen die weten waar ze over praten en waar jij ook je wensen kan neerleggen.

Voorbeeld interieurontwerp 3D

FØRN zakelijk brengt jouw interieurwensen tot werkelijkheid. Sinds 2012 realiseren we vanuit Groot Ammers mooie en bijzondere interieurprojecten voor winkels, restaurants, scholen, kinderdagverblijven, hotels en kantoren. Dat doen we met een hechte groep vakmensen. Allemaal specialisten met liefde voor het vak. We zijn géén pure projectinrichters die vooral werken uit een grote map van andere aanbieders, maar hebben een duidelijk onderscheidende specialisatie en werkwijze.

 • Aanmelden: Via e-mail of telefoon met locatie, wensen en budget of via de aanmeldpagina
 • Intake: Telefonisch of persoonlijk op locatie
 • Voortraject: Offerte, ontwerp, planning & akkoord
 • Doorlooptijd: Gemiddelde doorlooptijd 3-6 weken, meestal binnen 4 weken
 • Oplevering: Leveren, plaatsen, monteren en eindgesprek
We ontwerpen op basis van een vooraf gegeven budget.

Wij vinden dat een goed bureau je helpt met keuzes maken binnen je budget. Je geeft ons daardoor de mogelijkheid om verschillende scenario’s aan te bieden met verschillende kostenplaatjes. Zie ook “Alles uit je budget met Forn Zakelijk“.

We ontwerpen en maken meubelen. Je shopt bij de bron.

We werken met heel veel stoere materialen, de productie vindt plaats in Nederland, we hoeven andere partijen niet naar voren te schuiven om onze inkoopbonussen te behalen of veel externe partijen in te zetten voor een totaalproject. We doen niet de vloeren, niet het electra maar zetten een sfeer neer met praktische meubelen in een ruimte dat (grotendeels) al af is.

We houden van korte snel te realiseren projecten.

De realisatie geschiedt in 3-6 weken en meestal binnen 4 weken. We houden altijd rekening met uitbreiding of schaalbaarheid.

We zijn voornamelijk gericht op het midden-en-kleinbedrijf in Nederland en België.

Dat betekent niet dat we het grote werk niet aankunnen. We hebben ook hotels ingericht met 50 kamers of een restaurant met 700 zitplaatsen voor voornamelijk no-nonsense opdrachtgevers. To-the-point en zonder maandenlange voortrajecten. Slagvaardig. Daar houden we van.

We werken met hout, staal en beton.

Meubelen met een stoer of natuurlijk karakter. Eikenhout, wagonplanken, microbeton, steigerhout, staal, sloophout en zelfs leer. Met bovenstaande werkwijze hebben we grote interieurprojecten gedaan door stap-voor-stap een compleet gebouw of meerdere locaties in te richten. Ieder met een eigen budget en deadline.

Cases: Projecten, interieurs & maatwerk meubelen

Naast een team meubelmakers met de specialisaties eikenhout, steigerhout, vurenhout, grenen en wagonplank hebben we een spuiterij en een staalafdeling met een team van metaalbewerkers en lassers. Je kan ons inschakelen voor ontwerp, het maken van maatwerk meubelen, deelprojecten of totaalprojecten.

Sfeer: Golden River (Duitsland)

Mingle Mush is de eerste food & moodhall van de Hofstad. Direct naast Den Haag Centraal vind je vijftien culinaire foodstands, een gamehall met arcadespellen, bibliotheek en een podium voor live bands, spoken word, DJ’s, lezingen en singer-songwriters. 7 dagen per week is het geopend en daar kun je heel veel zien wat FØRN doet. Neem een drankje en een hapje en laat je inspireren. Bekijk hier wat foto’s van het interieur.

Icelandair benaderde FØRN om een oplossing te bedenken voor extra opbergruimte op het nieuwe kantoor. Het ontwerp van de kasten moest functioneel zijn bij dagelijks gebruik. Het karakter vooral stoer. De vraag was om zoveel mogelijk ruimte slim te benutten. Dit resulteerde in een mooie kastenwand van steigerhout met paneeldeuren voorzien van stoere metalen handgrepen uit eigen fabriek.

SRPRS.me is marktleider in verrassingsreizen. Ze verrasten ons met een opdracht voor het nieuwe kantoor in Amsterdam. Voor deze nieuwe creatieve reisconsultants hebben we de lunchruimte aangepakt en grote lunchtafels met banken geplaatst.

GroenLeven creëert, ontwikkelt, bouwt en exploiteert zonne-energiesystemen en is één van de grootste spelers op het gebied van zonnepanelen. FØRN heeft in elke groeifase van GroenLeven het kantoormeubilair zoals de maatwerk bureau’s verzorgt. Ook de skybox van GroenLeven in het SC Heerenveen stadion heeft FØRN grotendeels ingericht met barren en een stamtafel. GroenLeven is hoofdsponsor van de Friese club.

Alfa College is naast een groot aantal andere scholen een klant waar we al jaren mee samenwerken. Alfa Collega is het derde beste ROC van Nederland met 11 opleidingen. Samen ontwikkelen we voor diverse locaties en ruimtes nieuwe oplossingen om leerlingen en leerkrachten in een sfeervolle omgeving zo prettig mogelijk te laten voelen. FØRN heeft meegeholpen bij het inrichten van de kantines, hangplekken, bibliotheken, muzieklokaal en gangen.

We hebben in de afgelopen jaren veel meer winkels, scholen, BSO’s, kinderdagverblijven, restaurants en kantoren voorzien van kasten, balies, stellingen, kantinetafels, banken, koffiehoeken en bureau’s voor bijvoorbeeld Bol.com, Allianz, SBS6, Kiwa, Hearst Magazines, Coolblue, De Hypotheekshop, Q-music, restaurants zoals De Beren, supermarkten zoals AH en de bakker om de hoek.

Bekijk de projectvoorbeelden en fotogallerij.

Vrijblijvend contact opnemen met FØRN

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om jouw ideeën met ons te bespreken. Heb je een ruimte en geen ideeën dan bedenken wij een mooi interieur of meubelstuk die we in eigen huis voor je maken.

contact@forn.nl
0031 (0)184 – 663410

Tip als je tekeningen, grote foto’s en bestanden wilt sturen: www.wetransfer.com (mailadres ontvanger: contact@forn.nl)

  Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

  Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

  Meer informatie | Sluiten
  Instellingen