FØRN maatwerk meubelen
 • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Maatwerk offerte

FØRN verkoopt veel meubelen uit eigen fabriek. Dat betekent dat we meubelen speciaal op bestelling kunnen maken. Ben jij dus op zoek naar een meubelstuk op maat? Wij kunnen je daar dan waarschijnlijk wel bij helpen.

Meubelen op maat maken

Meubel op maat laten ontwerpen

In de afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan in het begeleiden van klanten bij hun ontwerpproces. Soms begint het met een stukje tekst, niet meer dan een grof idee. Soms weet je al precies hoe je het wil hebben. In beide gevallen kunnen wij je helpen met praktische ondersteuning. Denk aan handige tips qua materialen, uitwerken van schetsen en testen op haalbaarheid. Door onze ruime ervaring met de productie van maatwerk en zeer kundige meubelmakers weet je zeker dat het eindresultaat perfect zal zijn!

Wij werken alleen met gediplomeerde meubelmakers en ontwerpers. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit en verantwoorde designs.

Stappenplan tot een maatwerk meubel

 1. De eerste stap maak je zelf door contact met ons op te nemen. Hoe dat er precies uitziet mag je zelf weten. Soms zien we zeer gedetailleerde 3D-schetsen bij ons binnenkomen, soms is het nog niet meer dan een korte omschrijving van je idee. Dit eerste “concept” kun je vrijblijvend naar onze ontwerpers mailen (zie ook onze contactgegevens).
 2. Onze ontwerpers zullen, waar nodig, jouw idee verder uitwerken. We kunnen een schets maken als we denken dat dit toegevoegde waarde heeft.
 3. Zodra alles duidelijk is en je helemaal tevreden bent over het ontwerp berekenen we een prijs voor jouw maatwerk meubel. Meestal is de prijs zeer vergelijkbaar met de prijzen die je in onze shop vindt. Je ontvangt altijd een nette, volledige offerte.
 4. Zodra je akkoord gaat met de offerte zetten we de bestelling door naar onze werkplaats waar onze meubelmakers de productie beginnen.

Offerte aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

  Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

  Meer informatie | Sluiten
  Instellingen