• Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Over ons

FØRN is één van de grootste online spelers in de Benelux op het gebied van robuuste (maatwerk) meubelen. We ontwerpen, maken en verkopen online of in onze showroom in Zwolle waar je ons ook persoonlijk kunt spreken en samples kan bekijken. Je kan inspiratie doen in Den Haag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. De basiscollectie van FØRN vind je op deze site.

Bij maatwerk gaan we ook de verdieping in. Dit doen we in onze andere webwinkels. Denk aan SteigerhoutenMeubelshop.nl of SloophoutenMeubelen.nl en IndustrieleMeubelen.nl en wil je een catalogus moderne woonaccessoires zien dan ga je naar Housa.nl

Maatwerk meubelen online bestellen

90% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we bijna alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in de fabriek. Alle werkplaatsen zijn gevestigd in Nederland. Bijna elke werkplaats heeft een houtafdeling, spuiterij, metaalafdeling en ieder heeft zijn specialisatie zoals eikenhout, beton, steigerhout, staal, sloophout en zelfs leer. We zijn daardoor niet afhankelijk van de collecties van meubelmerken die je bijna in elke woonwinkels kan vinden. We onderscheiden ons in de kennis en ervaring van ontwerp, de snelheid van de levering en service aan huis.

We hebben een showroom in Zwolle. De medewerkers die je te woord staan zijn weten alles over de productie en heb je speciale wensen dan kun je die uitgebreid met ons bespreken. Ons hoofdkantoor zit in Groningen waar we voornamelijk projecten bespreken. Ook kun je een bezoek brengen aan Mingle Mush in Den Haag. Dit is één van de grootste en gezelligste food-halls van Nederland en daar hebben we een grote stempel gedrukt top het interieur. Hier kun je zien wat FØRN ontwerpt, maakt en realiseert. Mingle Mush gevestigd op Anna van Buerenplein 712 is zeven dagen per week geopend.

Zakelijk interieur en projectinrichting

We combineren alle onderdelen in onze project- en interieurtak. In Nederland en België hebben we behoorlijk wat kantoren, horecazaken, scholen en winkels omgetoverd in een sfeervol stoer interieur. Meer weten of de zakelijke projecten.

Kant-en-klaar of speciaal voor jou gemonteerd

De meubelen die je bij FØRN bestelt worden over het algemeen kant-en-klaar geleverd of door onze monteurs die bij jou bezorgen gemonteerd. Soms wordt iets in een aantal delen geleverd, we geven dit altijd van te voren aan. Mocht je een meubel in delen willen laten leveren dan kun je ervoor kiezen om het zelf te monteren, maar uiteraard bieden wij voor leveringen in Nederland en België ook een uitgebreide montageservice.

Dit is het grote verschil

 • Onze levertijden komen we ook na
 • We hebben een eigen ontwerpafdeling
 • Je kan kiezen tussen gelijk bestellen of een offerte voor maatwerk
 • Een klantenservice team dat in directe verbinding staat met de meubelmakers
 • 7 dagen per week klantenservice via e-mail bereikbaar
 • Snelle levertijd, ook op maatwerk meubelen
 • Snellere levertijd bij stoelen en kleinere meubelen
 • Geen bouwpakketten, gewoon het gemak van in één geheel leveren
 • Montage- en hoogteleveringen
 • Leveringen door heel Europa, Amerika en zelfs de Nederlandse Antillen
 • Forn is CBW-erkend

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

FØRN is niet alleen een grote werkgever of opdrachtgever maar ook maatschappelijk betrokken als onderneming. Zo geven wij in diverse werkplaatsen of in ons logistieke proces mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in de praktijk te leren om te werken in een enthousiaste omgeving van geschoolde meubelmakers, lassers, ontwerpers, bezorgers, inpakkers, binnendienstmedewerkers en online marketeers.

Hulp & advies

Hulp nodig of wil je een goed advies? Je hebt overduidelijk interesse, maar er is ook iets wat jou tegenhoudt? Schroom niet en neem dan contact met ons op.

Forn logo

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

© 2018 FØRN B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen