FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Verzoek verwijderen persoonsgegevens

Wij bewaren een aantal persoongegevens van onze klanten in onze systemen. Dat doen we om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn (hier lees je meer over ons privacybeleid). Wil je dat we jouw persoonsgegevens verwijderen, dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen. Zodra we de gegevens verwijderd hebben ontvang je als laatste nog een bevestiging per e-mail. Daarna verwijderen we ook je e-mailadres.

Verwijder mijn persoonsgegevens

  • Wij gebruiken je naam om jouw persoonsgegevens te kunnen vinden in ons systeem. Uiteraard zullen we als onderdeel van het verwijderen van jouw persoonsgegevens ook deze gegevens weer verwijderen.
  • Wij gebruiken je e-mailadres om jouw persoonsgegevens te kunnen vinden in ons systeem. Uiteraard zullen we als onderdeel van het verwijderen van jouw persoonsgegevens ook deze gegevens weer verwijderen.
  • Vermeld een ordernummer als je die weet, dit ordernummer gebruiken we om je bestelling mee op te zoeken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen