FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Vacature Groot Ammers

  • Meubelbezorger (ook bijbanen)
  • Werkplaatsmedewerker (bijbaan)

Meubelbezorger Groot Ammers

We zijn momenteel op zoek naar 2 of 3 meubelbezorgers die ons komen versterken.

  • 1, 2 of 3 dagen in de week
  • Bij voorkeur ook (af en toe) zaterdagen
  • In het bezig van een rijbewijs
  • Fysiek sterk en fit

Het bezorgteam bestaat uit een mix van twintigers, dertigers en veertigers. Studenten met een bijbaan en full-timers.

Als meubelbezorger kweek je spierballen en zie je wat van Nederland en België. Soms rij je alleen, soms met een collega door het land. De dagen zijn langer dan een gemiddelde kantoorbaan en zo kun je in weinig dagen toch veel uren maken. Opstaan doen we allemaal vroeg en als bezorger begin je vaak rond half zes in de morgen om de bakwagen vol te laden en voor de files bij je eerste klant te zijn.

Forn is een meubelmerk met diverse webwinkels, een showroom, eigen meubelmakerij in Groot Ammers waar stoere tafels, kasten, bedden en complete winkelinterieurs gemaakt worden van hout, staal en zelfs beton. Deze meubelen bezorg jij naar de klant. Vaak monteer je de tafelframes of delen van meubels op locatie. Het is geen rocket-science, maar een beetje technisch inzicht is wel handig.

Wat is belangrijk bij deze (bij)baan?

Naast een rijbewijs-B verwachten we dat je fijn met mensen om kan gaan, een echte team-player. Je kan een klant wat informatie geven als het nodig is. Je moet echt wel stressbestendig zijn. Sommige mensen kijken uit nieuwsgierigheid wel eens op jouw vingers bij het monteren. Soms heb je even een strak schema en dat terwijl je net in een file belandt. Als iets tegen zit, altijd blijven lachen.

Vroeg opstaan is er altijd bij, maar bij de meeste mensen went dat snel. Als je in het transportwerk zit is het fijn als je kan doorrijden, voor de files aan al lekker onderweg te zijn. Je dagen zijn wel heel wisselend en de ene keer ben je 9 uur van huis de andere keer kan het ook best 14 uur zijn. Je neemt gewoon je pauzes, je rust, pakt een bakkie koffie bij een klant en extra lange ritten doe je met een collega dus je komt nooit over je rijtijden heen.

Bezorgen van meubels is nooit een wedstrijd wie het snelste bij een adres is of het snelste weer thuis, precies volgens schema. De klanten waarderen het als je tijd voor ze neemt en zorgvuldig met een meubel om gaat. Ben je iemand die vooral alleen maar wil rijden, solliciteer dan niet. Daar zijn andere banen voor.

Zorgvuldig en netjes werken. Je bezorgt meubelen van 100 tot een paar duizend euro. Je komt in woningen met nieuwe vloeren en nieuw gestucte muren, je rijdt in een bakwagen van 50.000 euro en een collega die naast je zit die in waarde niet uit te drukken is. Veilig, rustig en zorgvuldig rijden en werken is extreem belangrijk en voorkomt stress, fouten, schade en veel gedoe.

We zijn vooral op zoek naar collega’s die in de buurt van Groot Ammers wonen. Woon je in de buurt dan is dit misschien de baan die je zoekt!

Mogelijkheden

  • 3 dagen werk waarin je het werk als meubelbezorger combineert met het laden en klaarzetten van meubels en wat algemeen werk in de meubelmakerij.
  • 1 of 2 dagen werk puur als meubelbezorger op met name vrijdagen en zaterdag.
  • Ben je scholier/student en bijvoorbeeld 2 of 3 dagdelen en in vakanties beschikbaar dan hebben we misschien wat aangepast werk voor jou.

Solliciteren

Heb je bovenstaande goed doorgenomen en denk jij dat jij de juiste persoon bent dan horen we graag van je! We stellen het zeer op prijs als je een kleine motivatie erbij stuurt waarom je bij ons wil werken en je beschikbaarheid kan aangeven.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Stuur een sollicitatiebrief per e-mail + CV naar info@forn.nl


Algemene medewerker meubelmakerij

We zijn altijd op zoek naar scholieren, studenten en mensen van elke leeftijd die graag een paar uur per week bij ons in de werkplaats / meubelmakerij in Groot Ammers willen werken.

Het werkt is zeer gevarieerd van laden van de bezorgbussen, bestellingen, verwerken, schuren, verven, opruimen tot aan het leren van het meubelmakersvak of metaalbewerking.

Stuur een sollicitatiebrief per e-mail + CV naar info@forn.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen