FØRN maatwerk meubelen
  • Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

Onderhoud betonlook tafelbladen

Het onderhoud van een betonlook tafelblad is gemakkelijk. Met warm water op een doek of lap kun je het blad goed afnemen. Gebruik absoluut geen pure reinigingsmiddelen. Een klein beetje reinigingsmiddel opgelost in water levert geen problemen op maar kijk dan wel uit met citroen! Dit is zuur en tast de coating aan.

Heb je koffie gemorst op jouw betonlook tafelblad of andere dranken? Dep het vocht af en maak het blad daarna gelijk weer met warm water schoon. Laat het vocht niet te lang op het blad liggen. Na het schoonmaken van jouw tafelblad van betonlook kunnen er kleine verkleuringen ontstaan met name rondom de minuscule typische putjes wat je ook bij echt beton ziet.

Krijg je hier en daar wat donkere vlekken in het betonlook dan is dat heel normaal. Verkleuringen ontstaan hoe dan ook door het gebruik, net als bij houten bladen. Zoiets wordt in het meubelwereldje ook wel `perfect imperfections’ genoemd. Kleine barstjes, scheurtjes, putjes en oneffenheden op de randen horen er gewoon bij en zo ziet het er ook echt uit zoals echt beton ook is. Net zoals met de gestucte handgesmeerde vlammen in de structuur en oppervlakte is het soms niet van het echte te onderscheiden.

Heb je deukjes of beschadigingen op het blad door het laten vallen van bestek, speelgoed, sleutels etcetera dan kan de beschermlaag, de coating, van het blad gaan. Je kan het repareren door een druppel blanke transparante nagellak aan te brengen op de beschadiging. De kleur kan wel wat donker worden dan het beton zelf. Het is altijd goed om jouw betonlook blad in te sprayen met het onderhoudsmiddel wat je bij ons kunt kopen. Deze beschermd goed en voor de onderhoud is twee keer per jaar insprayen aan te raden.

We hebben nog meer informatie als je meer wilt weten over de eigenschappen van betonlook.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen