Projecten

FØRN interieurs, projecten en maatwerk oplossingen

FØRN brengt jouw interieurwensen tot werkelijkheid. Sinds 2012 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor winkels, restaurants, scholen, kinderdagverblijven, hotels en kantoren. Dat doen we met een hechte groep vakmensen. Allemaal specialisten met liefde voor het vak. We zijn geen pure projectinrichters, maar hebben een duidelijk onderscheidende specialisatie en werkwijze.

We ontwerpen op basis van een vooraf gegeven budget. Wij vinden dat een goed bureau je helpt met keuzes maken binnen je budget. Je geeft ons daardoor de mogelijkheid om verschillende scenario’s aan te bieden met verschillende kostenplaatjes.

We ontwerpen en maken meubelen. Je shopt bij de bron. We hoeven het niet te hebben van alle kleine onderdelen of veel externe partijen in een totaalproject. Niet de vloeren, de verlichting, niet het electra. Hoogstens de stoelen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen.

We houden van korte snel te realiseren projecten. De realisatie geschiedt in 3-6 weken en meestal binnen 4 weken. We houden altijd rekening met uitbreiding of schaalbaarheid.

We zijn voornamelijk gericht op het midden-en-kleinbedrijf in Nederland en België. Dat betekent niet dat we het grote werk niet aankunnen. We hebben ook hotels ingericht met 50 kamers of een restaurant met 700 zitplaatsen voor voornamelijk no-nonsense opdrachtgevers. To-the-point en zonder maandenlange voortrajecten. Slagvaardig. Daar houden we van.

We werken met hout, staal en beton. Meubelen met een stoer of natuurlijk karakter. Met bovenstaande werkwijze hebben we grote interieurprojecten gedaan door stap-voor-stap een compleet gebouw of meerdere locaties in te richten. Ieder met een eigen budget en deadline.

Het team van FØRN projecten heeft alles onder één dak en daar kun je maximaal van profiteren. Naast een team meubelmakers met de specialisaties eikenhout, steigerhout, vurenhout, grenen en wagonwood hebben we een spuiterij en een staalafdeling met een team van metaalbewerkers en lassers. Je kan ons inschakelen voor ontwerp, het maken van maatwerk meubelen, deelprojecten of totaalprojecten.

Cases: Projecten, interieurs & maatwerk meubelen

Icelandair
Icelandair benaderde FØRN om een oplossing te bedenken voor extra opbergruimte op het nieuwe kantoor. Het ontwerp van de kasten moest functioneel zijn bij dagelijks gebruik. Het karakter vooral stoer. De vraag was om zoveel mogelijk ruimte slim te benutten. Dit resulteerde in een mooie kastenwand van steigerhout met paneeldeuren voorzien van stoere metalen handgrepen uit eigen fabriek.

srprs.me
SRPRS.me is marktleider in verrassingsreizen. Ze verrasten ons met een opdracht voor het nieuwe kantoor in Amsterdam. Voor deze nieuwe creatieve reisconsultants hebben we de lunchruimte aangepakt en grote lunchtafels met banken geplaatst.

portfolio

We hebben in de afgelopen jaren veel winkels, scholen, restaurants en kantoren voorzien van kasten, stellingen, kantinetafels, banken, koffiehoeken en bureau’s voor bijvoorbeeld Bol.com, Allianz, SBS6, Essent en supermarkten zoals AH.

Vrijblijvend contact opnemen met FØRN

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om jouw ideeën met ons te bespreken. Heb je een ruimte en geen ideeën dan bedenken wij een mooi interieur of meubelstuk die we in eigen huis voor je maken.

contact@forn.nl
0031 (0)50 – 8200 337