• Gratis bezorging boven € 299

Klantwaardering:

9.3

400 euro cashback actie

Maak kans op 400 euro retour op jouw meubel. Heb jij tussen 21 maart 2019 en 1 mei 2019 bij ons en bestelling gedaan van boven €500,- met een betonlook, eikenhout, teak of een boomstam meubel of ga je dat nog doen? Vul dan na jouw bestelling hieronder je gegevens in en maak kans om €400,- terug te winnen!

Forn is een CBW-erkend bedrijf en is een trendsettende meubelmakerij met een steeds vernieuwende collectie met beton, rustiek eiken, boomstam, barnwood en andere meubelen die we op maat maken.

De winnaar van vorig jaar
bij de CBW actie.

We geven jou net als vorig jaar nu ook de mogelijk om €400,- retour te winnen als je aangeeft dat je een product bij ons gekocht hebt. Je hoeft maar een paar gegevens in te voeren. Via de actiepagina kun je jouw order doorgeven die je bij ons gedaan hebt.

Let op: Wil je voor 1 mei 2019 nog bij ons bestellen dan is het wel belangrijk dat je de order betaald met iDeal of per bankoverschrijving.

Vul het online formulier in en maak kans op die 400 euro retour!

Wij koppelen jouw e-mailadres, naam en woonplaats aan jouw bestelling en deelname. In de eerste week van mei delen we de uitslag.

Let op: Sta je al op de FØRN lijst dan krijg je een foutmelding dat jouw e-mailadres al meedoet, geen paniek dus, je doet al mee!

Meld je aan!

* indicates required

Succes. Wij duimen met je mee!

We houden je niet verder op. Start met shoppen of ga naar je winkelwagen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, ontvang € 10 shoptegoed

© 2019 FØRN B.V. | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid

Door de website te gebruiken ga je akkoord met ons privacybeleid en onze algemene voorwaarden. We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om onze site te optimaliseren en jouw surfgedrag bij te houden. Hiermee hopen we je de beste shopervaring te kunnen geven.

Meer informatie | Sluiten
Instellingen