Webshops

FORN MEUBELEN & ACCESSOIRES ONLINE BESTELLEN

We zien FØRN niet als een meubelfabriek met een webshop, zeker niet! Dagelijks sparren onze ontwerpers met de meubelmakers om nieuwe meubelen en accessoires te ontwerpen voor onze eigen catalogi of speciaal voor klanten. We verkopen ambacht in een modern jasje.

De webwinkels van FØRN

Onze basis ligt bij ontwerp en e-commerce. Met onze meubelmakers en ontwerpers bedenken we meubelen voor verschillende doelgroepen in binnen- en buitenland. Deze meubelen en woonaccessoires verkopen we in onze webwinkels.

Showrooms

Je kan onze meubelen en ons proces ook in in het echt bekijken. We hebben een showroom met fabriek en kantoor in Groningen en een keukenstudio met shop-in-shop in Barneveld.

Meubelmerk met online focus

We kijken naar de trends online, ontwerpen samen met onze klanten of collega interieurontwerpers, testen online nieuwe modellen uit op populariteit en gaan heel ver in onze service, verder dan je misschien wel gewend bent. Dit vinden we belangrijk en willen deze unieke positie ook blijven behouden. We zien onszelf veel meer als een meubelmerk dat zich 100% online focussed en waar je gewoon terecht kan voor maatwerk.

FØRN steigerhouten meubelen

Topkwaliteit steigerhouten meubelen met een 100% garantie op je betaling en levering. Denk je dat met steigerhout alles wel gedaan is? Dan zit je er goed naast. Juist deze categorie betaalbare meubelen is heel volwassen aan het worden. Bekijk onze uitgebreide selectie kasten, bedden, tafels, loungebanken, TV meubels en salontafels. Heb je zelf een idee dan kun je samen met onze meubelmakers je droommeubel van steigerhout ontwerpen!

FØRN sloophouten meubelen

Wil je een unieke tafel, kast, bed of salontafel van oude kleurrijke planken? Bekijk onze collectie sloophouten meubelen gemaakt van planken en panelen van soms wel honderd jaar oud. Unieke exclusieve meubelen die je ook nog op maat kan bestellen in onze webwinkel.

FØRN industriële meubelen

Met een meubelmakerij, spuiterij en een staalafdeling kunnen we prachtige industriële meubelen ontwerpen en maken. Ook deze meubelen maken we op maat. Denk aan industriële tafels, bureau’s, woonaccessoires en kasten met stoere industriële elementen.

Housa Woonaccessoires

Woonaccessoires van modern, industrieel tot landelijk die je kent van VT Wonen, Stijlvol Wonen, Actief Wonen, RTL4 en SBS6 woonmagazines. Bekijk onze collectie woonaccessoires zoals sierkussens, glaswerk, potten, manden, verlichting, stoelen en ook onze FØRN meubelen in onze webwinkel.